КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ

Нуждаете се от качествен сервиз за своя лаптоп или компютър?
На точното място сте! Посетете ни и ще направим всичко необходимо за да го върнем в експлоатация!
Работното време на нашият сервиз е посочено тук.

→ За да оставите вашата машина или да заявите абонаментна поддръжка (за фирми) можете да ни намерите на адрес ул. Фредерик Жолио Кюри 51 във гр. Варна или се свържете с нас тук
При ползване на две или повече услуги за 1 бр. лаптоп или компютър ще предвидим вашата отстъпка в зависимост от общата цена.
Най-честите проблеми с вашият лаптоп може да са породени от непочистени или преинсталирани в рамките на 24 месеца хардуер и софтуер. Ние можем да променим това!

След извършване на диагностика на вашия лаптоп ще предприемем необходимите действия (след като ви уведомим предварително за цената им) като например:
→ Почистване и подмяна на термопаста и термопроводими подложки за по-добро охлаждане /работим с първокласна паста Thermal Compound Quicksilver/.
→ Преинсталация на операционната ви система със подходяща такава според 32/64 bit. OS с оригинален софтуер на Microsoft.
→ Инсталация на необходимият софтуер за да работи и отваря вашата машина всичко перфектно.
*** При необходимост замяна на стария ви HDD диск със SSD хард диск с прехвърляне на цялата ви информация към него /разполагаме с най-различни обеми на SSD хард дискове и различни производители на склад/.

ЦЕНОРАЗПИС СОФТУЕРНИ УСЛУГИ

→ Инсталиране на Windows - 35 лв.
→ Преинсталиране на Windows със запазване на старата информация - 45 лв.
→ Конфигуриране на операционна система - 25 лв.
→ Инсталиране на драйвер - 10 лв.
→ Почистване от вируси и нежелан софтуер - 25 лв.
→ Сваляне на информация от CD/DVD - 20 лв.
→ Инсталиране на антивирусен софтуер - 20 лв.
→ Инсталиране на друг софтуер - 15 лв.
→ Настройка на рутер - 20 лв.
→ Обновяване на софтуер/фърмуер на рутер - 15 лв.
→ Инсталиране и форматиране на твърд диск - 25 лв.
→ Възстановяване на изгубена информация - 1 лв./1 MB.
→ Други софтуерни услуги - 35 лв.
Ако желаете да обслужим машината ви приоритетно цената за ЕКСПРЕСНО (до 24 часа) обслужване на машината ви се умножава x 3 от посочените по-горе в ценоразписа!
ЦЕНОРАЗПИС ХАРДУЕРНИ УСЛУГИ

→ Диагностика на компютърна система - 20 лв.
→ Профилактика на настолен компютър - 30 лв.
→ Профилактика на преносим компютър - 40 лв.
→ Настройка на BIOS - 50 лв.
→ Обновяване и настройка на BIOS - 69 лв.
→ Монтаж на компютърен компонент - 15 лв.
→ Общи хардуерни услуги - 30 лв.
Ако желаете да обслужим машината ви приоритетно цената за ЕКСПРЕСНО (до 24 часа) обслужване на машината ви се умножава x 3 от посочените по-горе в ценоразписа!
Почистваме старателно дънните платки с четка и спиртен разтвор за да премахнем натрупаната мръсотия и да подобрим връзката на конектори, кондензатори и пътищата по платката.

Предлагаме САМО услугите които са посочени в ценоразписа ни по-горе на тази страница и в офиса ни на ул. Фредерик Жолио Кюри 51 във Варна, моля не ни носете РС и лаптопи пред рециклиране, ние профилактираме и отремонтираме само работещи машини! ПОЧИСТВАМЕ, ПРЕИНСТАЛИРАМЕ И ПОПРАВЯМЕ леки ремонти, ние НЕ СМЕ РЕАНИМАЦИЯ нито сме депо за скраб или антиквариат?! Ако вашата машина е ретро или изглеждаето така намерете друго място да я занесете (и то не е сервиз) ние няма да я приемем!!!
При извършена диагностика за установяване на проблемите на машината и отказ от ваша страна да извършим ремонтните/възстановителните дейности след като ви се обадим вие дължите 20 лв. за извършената диагностика когато дойдете да вземете машината си. В случай че решите да отремонтираме машината ви таксата за диагностика НЕ СЕ ДЪЛЖИ, тя ще е безплатна за вас, ще заплатите само това което сме ви казали след диагностиката по телефона. Сервиза НЕ носи отговорност за възникнали повреди след приемане на машината или след предаването ѝ в работещ вид на клиента. Всяка машина се тества при приемане или предаване от/на клиента!

Компютърни услуги и сервиз за лаптопи и компютри във Варна
Компютърни услуги и сервиз за лаптопи и компютри във Варна