Реновирана техника за дарения - Реновирана техника за дарения - Сервиз за компютри Варна - Компютърен сервиз Варна - WD Computers Varna

Реновираме, даряваме и помагаме

Донеси ни старите си устройства, ние ще ги освежим и ще ги дарим на нуждаещи се!

КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ И СЕРВИЗ

ПРИЕМАМЕ И ДАРЯВАМЕ ТЕХНИКА

→ Ако сте от нуждаещите се от техника можете да кандидатствате за желан продукт от всеки бутон ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНО под всяко налично устройство в сайта darilnik.eu. Платформата е специално предназначена за дарения и е наш официален партньор за да достигат всички устройства до наистина нуждаещи се хора.


→ Ако желаете да дарите устройство, пишете ни на pc@wdl.bg със всички подробности и снимки и ако състоянието ѝ е добро и може да се използва със леко освежаване с най-голямо удоволствие ние ще се свържем с вас и ще я приемем и обслужим след което ще я дарим на някой в нужда чрез платформата Дарилник.

→ ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА КАУЗАТА

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Дарилник | → Нова Варна | → ВАРНА ONLine


Имате стара ненужна техника в добро състояние? Искате ли да помогнете на някой който има нужда от нея? Всяко устройство ще бъде качвано и дарявано чрез платформата Дарилник - darilnik.eu. Ако носите лаптоп, таблет или телефон моля донесете и зарядното (захранването) дори да не работи на някои устройства трудно се намират по-добре да го ремонтираме от колкото да търсим работещо такова... Всяко дарение се уговаря според условията на платформата и може да бъде получено и на място при нас в сервиза ни.

→ ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА КАУЗАТА
ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КАУЗАТА

→ Имате стара ненужна техника в добро състояние? Искате ли да помогнете на някой който има нужда от нея? Тук е мястото да я донесете за да можем да помогнем заедно. Донесете я при нас а ние ще се погрижим да я освежим и да достигне до тези които имат нужда от нея. Всяко устройство ще бъде качвано и дарявано чрез платформата Дарилник - darilnik.eu. Ако носите лаптоп, таблет или телефон моля донесете и зарядното (захранването) дори да не работи на някои устройства трудно се намират по-добре да го ремонтираме от колкото да търсим работещо такова... Всяко дарение се уговаря според условията на платформата и може да бъде получено и на място при нас в сервиза ни.

→ ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА КАУЗАТА

СПОНСОРСТВО

→ Всичко което правим го правим от сърце и засега е само за наша сметка, ако обаче решите да ни помогнете финансово за да финансирате каузата ни за закупуване на части, консумативи и др. за да освежаваме оставената при нас за даряване техника можете да го направите по нашата сметка → IBAN: BG90 ESPY 4004 0038 9916 51; BIC: ESPYBGS1; В полза на: УЕБ ДИЗАЙНС ЕООД; Основание: дарение

компютърни услуги - Computer Point Varna Имейл адреси:
→ Компютърни услуги: pc@wdl.bg
→ Маркетинг и реклама: ad@wdl.bg
→ Техническа поддръжка: support@wdl.bg
→ За кореспонденти и медии: i@wdl.bg
→ Връзка със Собствениците: ceo@wdl.bg
→ International: eu@wdl.bg (Europe) | usa@wdl.bg (USA)
Телефон: 0893 366 722 | Viber: 0893 366 722
Социални: Facebook страница | Facebook профил
Работно време за месец 07.2024 г. ↓
от Понеделник до Петък:
за ЧЕТНИТЕ дати - от 10:00 до 13:00 и от 15:00 до 17:00 ч.
за неЧЕТНИТЕ дати - от 10:00 до 12:00 и от 14:00 до 18:00 ч.
Събота и Неделя: Почивни дни
Адрес: Приемната ни се намира в павилион №105 на Пазар централен, ул. "Фредерик Жолио Кюри" №51а (на прехода в края на блока) или ул. "Доктор Пискюлиев" №50, на гърба (от задната страна) на реда с клетките на Пазари ЕАД, за да влезете с автомобил минете през паркинга покрай Бебе борсите на ул. "Георги Бенковски" 64E а пеша покрай Kinderland и Caffitaly на светофара на ул. "Доктор Пискюлиев" №42.
→ В случай че не успяхте да ни намерите вижте упътване в снимки тук или вижте видео упътване тук!