Флаерите и листовките са добър пример за физическа реклама, която пробужда импулсивна и първосигнална реакция във вашите потребители или посетители.

Като един от най-популярните видове печатна реклама, флаерът се използва от различни бизнеси като начин да рекламират своите пордукти и услуги директно на потенциалните си клиенти. Другото название на флаера е листовка.

Нашите флаери са отпечатани на качествена хартия, с реални и наситени цветове. Не правим компромис с качеството и изработката на финалния продукт. Изрязваме флаерите прилежно с нашите професионални машини. За печата на флаерите използваме дигитален печат, който е на базата на ново поколение технология за отпечатване на информация върху хартиен носител. Процесът на изработка се състои от три етапа: подготовка за печат, печат и изрязване.

Флаер формат А6 е най-разпространеният размер флаери, използван от бизнесите. Тези флаери, които са ви раздавали на улицата или на различни конференции, са обикновено с този размер. На значително малко пространство, можете да съберете достатъчно текст, за да дадете достатъчно информация на клиента и да привлечете погледа му.

Обикновено, флаерите/листовките се раздават, когато искате да запознаете потенциални клиенти с вашата дейност, продукт или нещо ново, което предлагате. Флаерите могат да се раздават както на места с голям човекопоток, така и на специфични места, където се намира вашата таргет група или с други думи, където ще откриете хора, които отговарят на критериите ви за потенциален клиент. Бизнес флаерите са ефективен начин да достигнете до хората като им разкриете малко повече за това, с което се занимавате.

КОНТАКТИ