Логата изградени със силна концепция и запомнящ се дизайн могат да преобразят изцяло визията на Вашия бизнес, правейки я по-апетитна за клиентите Ви. Бизнесите, които имат собствен фирмен стил и го налагат, са по-склонни към успехи, създаване на доверие към клиентите си и привличане на нови такива. Направата на лого за Вашия бизнес е първа стъпка към изграждането на фирмената Ви идентичност.

Ние Ви предлагаме професионална изработка на фирмено лого със 100% авторска концепция специално изградена за Вашия бизнес. За целите на проекта ще се погрижат лица от екипа, квалифицирани в областта на графичния дизайн. Ние ще Ви помогнем да изградите уникална и разпознаваема визия за Вашия бизнес.

Процес на създаване на логото ви:

1. Скициране – Разработваме концепции, стил и форми, подходящи за визията на вашия запазен знак, съобразени с проведената консултация и нашия професионален опит.
2. Дигитализиране – Избираме най-добрите и отличителни варианти на лого, подходящи за Вашия бранд, доизграждаме формите и ги обличаме в цвят.
3. Обратна връзка – Обратната връзка е важна за нас, затова ще Ви изпратим готови разработени варианти за лого и ще изберем най-подходящия за Вас.
4. Корекции – След обратната връзка и окончателен избор на концепция, е възможно да се направи корекция на избраното лого при нужда от такава.
5. Подготовка на лого за печат и уеб – Изпращаме Ви логото във всички нужни резолюции и цветови профили за печат и уеб.

КОНТАКТИ