УЕБСАЙТ УСЛУГИ

Избери и запази домейна на своя нов проект:


ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Ние ще създадем сайта ви custom точно по вашето задание. От 2014 г. до днес имаме над 156 000 създадени и в поддръжка уебсайта на клиенти от 96 държави. Поръчайте вашият уебсайт от тук.
Стартирате НОВ бизнес или ще обновявате стария си сайт? Можем да помогнем с направата на новият ви уникален сайт точно такъв, какъвто го искате. Предлагаме custom web design and development с внимание към детайла и индивидуално отношение към клиента.
Това ли търсите? Значи сте на правилното място.
С течение на годините от 2014 г. до днес изградихме един професионален и сплотен екип. В своята работа ние постоянно търсим баланса и идеалната среда. Затова и разполагаме с голям брой специалисти – програмисти, дизайнери, копирайтъри и маркетолози, които са способни да изпълнят всяка поръчка професионално. Ние сме професионална компания за уеб и графичен дизайн на Световно ниво.
Ние не ползваме готови CMS системи като Wordpress, Joomla, и др., ние създаваме/програмираме на ръка от нулата със Bootstrap или OpenCart eCommerce platform (специализирана система за онлайн магазин в мрежата) точно това което искате да имате а не това което "предлага системата" както при Wordpress (която е блог система но чрез много плъгини я използват за сайтове и магазини само че става все по-тежка което ви ангажира с все повече разходи за хостинг с времето) и др.
След като ни пишете от формата за заявка ще ви върнем персонална оферта съобразена със подходящите хостинг и домейн според вашите предпочитания и изисквания в заданието ви като те (хостинг сървър и домейн името ви .eu) ще са подарък от нас за цялата ви първа година!
След като се запознаем с изпратените от вас детайли, ще се свържем с вас за насочваща консултация.
Бюджетът по всеки сайт се уточнява индивидуално, защото същият зависи от сложността на проекта, начина на изпълнение и техническото задание.
ПОДДРЪЖКА НА САЙТ

Имате вече изграден сайт но няма кой да го поддържа?!
Или не сте удовлетворени от настоящата поддръжка?!
С нашата комплексна услуга миграция и поддръжка на сайт ще спестите време и енергия, които да вложите в иновативни идеи! Да притежавате собствен уебсайт е преди всичко голяма отговорност, независимо колко малък или голям е той. Поддръжката на уеб сайт изисква специални познания, време и поглед върху детайлите.
БИЗНЕС ПОДДРЪЖКА (30 лв. / месец*): За съвсем базови one-page сайтове, без езикови версии, с малка динамика на информацията и ниска посещаемост.
КОРПОРАТИВНА ПОДДРЪЖКА (40 лв. / месец*): За презентационни сайтове с до 7 страници, без езикови версии, средна динамика на информацията и ниска посещаемост.
ПРЕМИУМ ПОДДРЪЖКА (75 лв. / месец*): За сайтове с до 100 страници, сайтове с езикови версии, сайтове, които се рекламират, извършват SEO, сайтове с продуктови каталози, базови онлайн магазини, средна динамика на информацията и умерена посещаемост.
ПОДДРЪЖКА MAXWD (135 лв. / месец*): За сайтове, които се рекламират, извършват SEO, сайтове с обемна структура и продуктови каталози, онлайн магазини и проекти с повече функционалности, комплексен дизайн, средна динамика на информацията и средна посещаемост.
*Всички посочени цени са без ДДС и се заплащат за 1-годишен абонамент. Предоставената месечна цена е единствено за ориентир. Всички планове на поддръжка се осъществяват единствено на осигурено от нас пространство / сървър.
МИГРАЦИЯ НА САЙТ

Вече имате сайт, домейн, хостинг на друго място?
Прехвърлете ги при нас и управлявайте лесно и удобно всички Ваши услуги от едно място!
Имате вече изграден сайт но няма кой да го поддържа?!
Или не сте удовлетворени от настоящата поддръжка?!
С нашата комплексна услуга миграция и поддръжка на сайт ще спестите време и енергия, които да вложите в иновативни идеи!
ПРОМОКОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКИ ПРИ ХОСТИНГ ПАРТНЬОРИТЕ НИ

В партньорство с хостинг компания SuperHosting.BG ви предлагаме отстъпка при поръчка на хостинг план SuperStart, SuperPro и SuperHosting, както и за нов или прехвърлен домейн от домейните com, net, org, info, biz или eu за период от 12 месеца с промо код: и го използвайте от ТУК
В партньорство с хостинг компания Jump.bg ви предлагаме промо код WDBGEU за -10% отстъпка за всички фирмени услуги (с изключение на имена на домейни): и го използвайте от ТУК
В партньорство с хостинг компания ScalaHosting Group и NS1 ви предлагаме промо код WDBGEU за -20% отстъпка на всички хостинг планове за първа (нова) поръчка и го използвайте от ТУК
В партньорство с хостинг компания Delta ви предлагаме промо код 20i14 за -5% отстъпка на всички хостинг планове и подновявания. и го използвайте от ТУК
В партньорство с хостинг компания ICDSoft ви предлагаме промо код 9851311000 за -5% отстъпка на всички хостинг планове за първа (нова) поръчка и подновявания. и го използвайте от ТУК
ВАЖНО!!! Уважаеми клиенти,
От 01.01.2024 г. доставката е за НАША сметка САМО на поръчки ЗА или НАД 500 лв....
Фактури ще бъдат издавани САМО за поръчки ЗА или НАД 100 лв. платени по банка!
Вече не предлагаме монтаж на нито един от рекламните продукти, правим ги за вас - изработваме всичко, но монтажа вече е ваша отговорност и грижа!
Документи на хартия НЕ ИЗДАВАМЕ, можете да получите вашите стокови (касови) разписки или фактури САМО в електронен формат на посочен от вас имейл адрес и да си ги принтирате ако желаете!