КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ

Нуждаете се от качествен сервиз за своя лаптоп или компютър? На точното място сте! Посетете ни и ще направим всичко необходимо за да го върнем в експлоатация!
→ За да оставите вашата машина или да заявите абонаментна поддръжка (за фирми) можете да ни намерите на адрес ул. Фредерик Жолио Кюри 51 във гр. Варна или се свържете с нас
→ При ползване на две или повече услуги за 1 бр. лаптоп или компютър ще предвидим вашата отстъпка в зависимост от общата цена.
→ Работното време на нашият сервиз е посочено
→ За да сте сигурни че ще приемем заявката ви без да чакате запишете си час от
→ В случай че сте оставили вече машина за ремонт / профилактика / преинсталация в сервиза ни можете да проверите статуса на заявката си от
ЗА ВСИЧКИ ЛАПТОПИ е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да носите зарядните им устройства, понякога проблема който имате с машината може да е в тях затова ако не носите зарядното ние НЯМА ДА ПРИЕМЕМ машината ви или ако я приемем няма да работим по нея докато не го донесете!
ЦЕНОРАЗПИС СОФТУЕРНИ УСЛУГИ

→ Инсталиране на Windows 7, 10 или 11 - 35 лв.
→ Преинсталиране на Windows 7, 10 или 11 със запазване на старата информация - 45 лв.
→ Конфигуриране на операционна система (Win OS 7, 10 или 11) - 25 лв. / безплатна услуга при инсталация / преинсталация на Windows 10/
→ Инсталиране на драйвер - 10 лв. / безплатна услуга при инсталация / преинсталация на Windows 10/
→ Почистване от вируси и нежелан софтуер - 25 лв.
→ Сваляне на информация от CD/DVD - 20 лв.
→ Инсталиране на антивирусен софтуер - 20 лв. / безплатна услуга при инсталация / преинсталация на Windows 10/
→ Инсталиране на друг софтуер - 15 лв. / безплатна услуга при инсталация / преинсталация на Windows 10/
→ Настройка на рутер - 20 лв.
→ Обновяване на софтуер/фърмуер на рутер - 15 лв.
→ Инсталиране и форматиране на твърд диск - 25 лв. / безплатна услуга при инсталация / преинсталация на Windows 10/
→ Възстановяване на изгубена информация - 1 лв./1 MB.
→ Други софтуерни услуги - 35 лв.
Ако желаете да обслужим машината ви приоритетно цената за ЕКСПРЕСНО (до 24 часа) обслужване на машината ви се умножава x 3 от посочените по-горе в ценоразписа!
ЦЕНОРАЗПИС ХАРДУЕРНИ УСЛУГИ

→ Диагностика на компютърна система - 20 лв.
→ Профилактика на настолен компютър - 30 лв.
→ Профилактика на преносим компютър (лаптоп) - 40 лв.
→ Настройка /препрограмиране/ на BIOS - 50 лв.
→ Обновяване и настройка на BIOS - 69 лв.
→ Монтаж на компютърен компонент - 15 лв.
→ Общи хардуерни услуги - 30 лв.
Ако желаете да обслужим машината ви приоритетно цената за ЕКСПРЕСНО (до 24 часа) обслужване на машината ви се умножава x 3 от посочените по-горе в ценоразписа!
→ Какво е профилактиката: Почистваме старателно дънните платки с четка и спиртен разтвор за да премахнем натрупаната мръсотия и да подобрим връзката на конектори, кондензатори и пътищата по платката. Почистване и подмяна на термопаста и термопроводими подложки за по-добро охлаждане /работим с първокласна паста Thermal Compound Quicksilver/.
Най-честите проблеми с вашият лаптоп може да са породени от непочистени или преинсталирани в рамките на 24 месеца хардуер и софтуер. Ние можем да променим това!

След извършване на диагностика на вашия лаптоп ще предприемем необходимите действия (след като ви уведомим предварително за цената им) като например:
→ Почистване и подмяна на термопаста и термопроводими подложки за по-добро охлаждане /работим с първокласна паста Thermal Compound Quicksilver/.
→ Преинсталация на операционната ви система със подходяща такава според 32/64 bit. OS с оригинален софтуер на Microsoft.
→ Инсталация на необходимият софтуер за да работи и отваря вашата машина всичко перфектно.
*** При необходимост замяна на стария ви HDD диск със SSD хард диск с прехвърляне на цялата ви информация към него /разполагаме с най-различни обеми на SSD хард дискове и различни производители на склад/.

Предлагаме САМО услугите които са посочени в ценоразписа ни по-горе на тази страница и в офиса ни на ул. Фредерик Жолио Кюри 51 във Варна, моля не ни носете РС и лаптопи пред рециклиране, ние профилактираме и отремонтираме само работещи машини! ПОЧИСТВАМЕ, ПРЕИНСТАЛИРАМЕ И ПОПРАВЯМЕ леки ремонти, ние НЕ СМЕ РЕАНИМАЦИЯ нито сме депо за скраб или антиквариат?! Ако вашата машина е ретро намерете друго място да я занесете (и то не е сервиз) ние няма да я приемем!!!
При извършена диагностика за установяване на проблемите на машината и отказ от ваша страна да извършим ремонтните/възстановителните дейности след като ви се обадим вие дължите 20 лв. за извършената диагностика когато дойдете да вземете машината си. В случай че решите да отремонтираме машината ви таксата за диагностика НЕ СЕ ДЪЛЖИ, тя ще е безплатна за вас, ще заплатите само това което сме ви казали след диагностиката по телефона. Сервиза НЕ носи отговорност за възникнали повреди след приемане на машината или след предаването ѝ в работещ вид на клиента. Всяка машина се тества при приемане или предаване от/на клиента!

ЗАПАЗЕТЕ СИ ЧАСКомпютърни услуги и сервиз за лаптопи и компютри във Варна
Компютърни услуги и сервиз за лаптопи и компютри във Варна

ВАЖНО!!! Уважаеми клиенти,
От 01.01.2024 г. доставката е за НАША сметка САМО на поръчки ЗА или НАД 500 лв....
Фактури ще бъдат издавани САМО за поръчки ЗА или НАД 100 лв. платени по банка!
Вече не предлагаме монтаж на нито един от рекламните продукти, правим ги за вас - изработваме всичко, но монтажа вече е ваша отговорност и грижа!
Документи на хартия НЕ ИЗДАВАМЕ, можете да получите вашите стокови (касови) разписки или фактури САМО в електронен формат на посочен от вас имейл адрес и да си ги принтирате ако желаете!