КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ

Нуждаете се от качествен сервиз за своя лаптоп или компютър? На точното място сте! Посетете ни и ще направим всичко необходимо за да го върнем в експлоатация!
→ За да оставите вашата машина или да заявите абонаментна поддръжка (за фирми) можете да ни намерите на адрес ул. "Фредерик Жолио Кюри" 51a, 9000 Варна, р-н Одесос, център или се свържете с нас ТУК
→ При ползване на две или повече услуги за 1 бр. лаптоп или компютър ще предвидим вашата отстъпка в зависимост от общата цена.
→ Работното време на нашият сервиз е посочено ТУК
→ За да сте сигурни че ще приемем заявката ви без да чакате запишете си час от ТУК
→ В случай че сте оставили вече машина за ремонт / профилактика / преинсталация в сервиза ни можете да проверите статуса на заявката си от ТУК
ЗА ВСИЧКИ ЛАПТОПИ е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да носите зарядните им устройства, понякога проблема който имате с машината може да е в тях затова ако не носите зарядното ние НЯМА ДА ПРИЕМЕМ машината ви или ако я приемем няма да работим по нея докато не го донесете!
ЦЕНОРАЗПИС СОФТУЕРНИ УСЛУГИ
Наименование на услугата Цена
S1 → Инсталиране на Windows 7, 10 или 11 55 лв.
S2 → Преинсталиране на Windows 7, 10 или 11 със запазване на старата информация 75 лв.
S3 → Конфигуриране на операционна система (Win OS 7, 10 или 11) 25 лв.
S4 → Инсталиране на драйвер 10 лв.
S5 → Почистване от вируси и нежелан софтуер 25 лв.
S6 → Сваляне на информация от CD/DVD 20 лв.
S7 → Инсталиране на антивирусен софтуер 20 лв.
S8 → Инсталиране на друг софтуер 15 лв.
S9 → Настройка на рутер 20 лв.
S10 → Обновяване на софтуер/фърмуер на рутер 15 лв.
S11 → Инсталиране и форматиране на твърд диск 25 лв.
S12 → Възстановяване на изгубена информация 1 лв./1 MB.
S13 → Други софтуерни услуги от 35 лв.
ЦЕНОРАЗПИС ХАРДУЕРНИ УСЛУГИ
Наименование на услугата Цена
H1 → Диагностика на компютърна система 30 лв.
H2 → Профилактика на настолен компютър 50 лв.
H3 → Профилактика на преносим компютър (лаптоп) 60 лв.
H4 → Настройка /препрограмиране/ на BIOS 50 лв.
H5 → Обновяване и настройка на BIOS 69 лв.
H6 → Монтаж на компютърен компонент 20 лв.
H7 → Общи хардуерни услуги от 30 лв.
При извършена диагностика за установяване на проблемите на машината (услуга № Н1) и отказ от ваша страна да извършим ремонтните/възстановителните дейности след като ви се обадим вие дължите 30 лв. за извършената диагностика когато дойдете да вземете машината си. В случай че решите да отремонтираме машината ви таксата за диагностика НЕ СЕ ДЪЛЖИ, тя ще е безплатна за вас, ще заплатите само това което сме ви казали след диагностиката по телефона. Сервиза НЕ носи отговорност за възникнали повреди след приемане на машината или след предаването ѝ в работещ вид на клиента. Всяка машина се тества при приемане или предаване от/на клиента!
→ Какво е профилактиката: Почистваме старателно дънните платки с четка и спиртен разтвор за да премахнем натрупаната мръсотия и да подобрим връзката на конектори, кондензатори и пътищата по платката. Почистване и подмяна на термопаста и термопроводими подложки за по-добро охлаждане /работим с първокласна паста Thermal Compound Quicksilver/. Най-честите проблеми с вашият лаптоп може да са породени от непочистени или преинсталирани в рамките на 24 месеца хардуер и софтуер. Ние можем да променим това!

След извършване на диагностика на вашия лаптоп ще предприемем необходимите действия (след като ви уведомим предварително за цената им) като например:
→ Почистване и подмяна на термопаста и термопроводими подложки за по-добро охлаждане /работим с първокласна паста Thermal Compound Quicksilver/
→ Преинсталация на операционната ви система със подходяща такава според 32/64 bit. OS с оригинален софтуер на Microsoft.
→ Инсталация на необходимият софтуер за да работи и отваря вашата машина всичко перфектно.
*** При необходимост замяна на стария ви HDD диск със SSD хард диск с прехвърляне на цялата ви информация към него /разполагаме с най-различни обеми на SSD хард дискове и различни производители на склад/


Предлагаме САМО услугите които са посочени в ценоразписа ни по-горе на тази страница и в офиса ни на ул. "Фредерик Жолио Кюри" 51a, 9000 Варна, р-н Одесос, център, моля не ни носете РС и лаптопи пред рециклиране, ние профилактираме и отремонтираме само работещи машини! ПОЧИСТВАМЕ, ПРЕИНСТАЛИРАМЕ И ПОПРАВЯМЕ леки ремонти, ние НЕ СМЕ РЕАНИМАЦИЯ нито сме депо за скраб или антиквариат?! Ако вашата машина е ретро намерете друго място да я занесете (и то не е сервиз) ние няма да я приемем!!!

Искате да посетите сервиза ни? Благодарим ви за доверието, само че сме много заети защото и други искат а и много са го направили и работим и по техните заявки, затова за да сте сигурни че като дойдете няма да чакате и ще сме тук за вас - изпратете ни вашата заявка с всички подробности и предпочитан ден да посетите сервиза ни а ние ще ви пишем или ще ви се обадим за да ви предложим свободните часове за него.

Какво получавате ако сте си записали час?
- Приоритетно обслужване - може само да влезете в приемната, да кажете номера на заявката ви и да оставите машината, ние вече ще знаем всички подробности предварително и няма да се налага да изчаквате и да обяснявате тепърва.
- На няколко метра от офиса има площадче на което можете да спрете временно и безплатно, а наоколо навсякъде има и платени паркинги (синя зона) ако желаете да сте по-спокойни за автомобила си и предвиждате по-дълъг престой. Вижте подробно описание на местоположението на офиса ни в контакти тук. В момента можете да заявите час след 10:00 ч. на 23.04.2024 г.


Компютърни услуги и сервиз за лаптопи и компютри във Варна
Компютърни услуги и сервиз за лаптопи и компютри във Варна