РЕКЛАМА

ИЗРАБОТКА И ПЕЧАТ НА ВИЗИТКИ

Уважаеми клиенти, за да поръчате визитки моля пишете ни на e-mail ad@wdl.bg или на тел./viber 0893 366 722 заедно с описание или стара визитка ако желаете да ви я създадем отново в графичен файл или ваш готов файл за печат във .cdr или .psd формат във curves (криви) и в CMYK палитрата и посочете желания тираж за печат. Добавете и своя телефон за да можем да се свържем с вас ако пишете на имейл. Посочените в таблицата цени са крайни и НЕ ЗАВИСЯТ от това дали визитките са цветни или черно-бели!

ВИЖТЕ ЦЕНИТЕ НА ВИЗИТКИТЕ КЪМ 21-04-2024 ТУК (следващо обновяване на цените 22-04-2024)

Тираж ↓ ЕДНОстранни ↓ ДВУстранни ↓
100 бр. (+20 бр. ) 18 лв. 28 лв.
200 бр. (+10 бр. ) 30 лв. 56 лв.
300 бр. 45 лв. 84 лв.
500 бр. (+10 бр. ) 72 лв. 111 лв.
1000 бр. (+20 бр. ) 141 лв. 169 лв.
2000 бр. 178 лв. 256 лв.
3000 бр. 244 лв. 342 лв.
4000 бр. 324 лв. 454 лв.
5000 бр. 404 лв. 566 лв.
6000 бр. 438 лв. 610 лв.
7000 бр. 512 лв. 712 лв.
8000 бр. 584 лв. 814 лв.
9000 бр. 652 лв. 910 лв.
10 000 бр. 724 лв. 1012 лв.
Ако желаете визитките да са ламинирани на всеки 100 бр. добавяме +6 лв.!
ИЗРАБОТКА И ПЕЧАТ НА ФЛАЕРИ

/СТАНДАРТЕН РАЗМЕР 150 х 100 mm НА ХАРТИЯ 150 гр. МАТ/
Тираж ↓ ЕДНОстранни ↓ ДВУстранни ↓
100 бр. 45 лв. 64 лв.
200 бр. 60 лв. 84 лв.
500 бр. 90 лв. 125 лв.
1000 бр. 145 лв. 196 лв.
2 000 бр. 222 лв. 318 лв.
ВИНИЛ, КОМАТЕКС, ЕТАЛБОНТ

Ние ви предлагаме качествени винили и като материал, и като печат. Също така сме сигурни, че можем да ви дадем супер цени за печат на винили, а за капак на всичко това ще ги монтираме там, където пожелаете. Транспарантът е само един от видовете реклама с печат върху винил, но заради своята популярност, често се използва като общо название на всяка винил реклама.

На първо място рекламни винили могат да се ползват като временна реклама на предстоящо събитие или промоция с фиксиран срок. Това се дължи на тяхната ниска цена и възможност лесно да се монтират навсякъде – между стълбове, между дървета, на огради, на парапети или върху стени и витрини.

Второ приложение на винилите е като дълготрайна външна реклама. Понеже са отпечатани с издръжливи на атмосферни условия фотореалистични изображения. В този случай се използва метална рамка, върху която се монтира винила.

В допълнение винилите са мобилни и могат да се ползват многократно – за търговски изложения, обучения, презентации или други периодични събития. Те са леки, могат да се навиват на руло и така да се пренасят и съхраняват за продължителен срок.

Ние изработваме рекламни транспаранти във Варна, също така и пана от винил чрез широкоформатен печат. Използваме модерен принтер за екосолвентен печат с интелигентна технология за контрол на печата и променлива големина на капката на мастилото. Това ни позволява избор както на фотореалистично качество на печат с резолюция 1440 dpi, така и на икономичен режим на печат на текст, в зависимост от съдържанието и графичният дизайн на Вашата реклама.

Освен чрез печат, предлагаме и алтернативна технология за изработка на транспарант чрез апликиране на плотерно изрязани надписи от гъвкаво PVC фолио върху винил за тенти. Такъв транспарант има трайност 6 и повече години и може да се използва като фирмена табела, където има открити площи: строителни борси, автомивки, градински центрове и т.н.

За всеки рекламен винил, който отпечатваме предлагаме и съответните довършителни операции в зависимост от мястото и начина за монаж: капси, джобове, носачи или самозалепващи монтажни ленти. Препоръчваме графичният дизайн да бъде изготвен от нашите специалисти, но работим и с готови проекти на клиенти.

Цената на винила е 35 лв./м2
РЯЗАНЕ ПО КОНТУР

Предлагаме ви плотерно рязане по контур върху широка цветова гама от универсално PVC фолио - мат и гланц, както и специални фолиа с разнообразно приложение, устойчиви на всякакви климатични условия. Технологията е изключително подходяща за брандиране на фирмени автомобили и реализацията на проекти за витрини, магазинни щори, метални и светещи рекламни табели, PVC плоскости, плексиглас и др.

Прецизно изрязване на предварително отпечатани изображения върху PVC или хартиено самозалепващо фолио, позволяващо изработка на стикери със стандартни и нестандартни форми. Изрязване с изключителна точност на фолиа видеофлекс и стрип-флок за трансфериране върху текстил.

Разполагаме с широка цветова гама от универсални PVC фолиа - мат и гланц, както и специални фолиа с разнообразно приложение, устойчиви на всякакви климатични условия. Съчетаването на различни цветове може да реализира интересни и оригинални хрумвания при брандиране на фирмени автомобили и реализацията на проекти за витрини, магазинни щори, метални и светещи рекламни табели, PVC плоскости, плексиглас и др.
РАЗПЕНЕНИ ПВЦ ПЛОСКОСТИ - дебелина 5 мм

Коматекс бял (разпенено ПВЦ) – лек материал, който се обработва лесно и е с добра устойчивост на киселини и основи, вода и атмосферни въздействия. Използват се за изработка на табели, POS дисплеи, рекламни и информационни табла, презентационни щандове, като гърбове на обемни букви и др.

Разпенената структура на PVC листове осигурява по-ниска плътност, съответно материалът е по-лек. Това прави белите пластмасови плоскости лесни за работа и монтаж, заради което са предпочитани за редица индустрии. Структурата не оказва въздействие на повърхността и здравината на материала, поради което разпененото PVC е гладко и с отлична твърдост.

Цената на плоскостите с включен печат е 45 лв./м2
ПЕЧАТ НА PVC И ПЕРФО ФОЛИО

Брандирането с PVC фолио или пясъкоструйно фолио е лесен вариант за постигане на ефект върху стъкла, витрини, коли, метални и светещи табели, плоскости и др. Могат да се изработят информационни надписи, стикери за промоции, работно време, надписи с лого, декоративни или флорални елементи и др.
Перфо фолиото се използва за цялостно или частично брандиране на витрините, като перфорацията му позволява проникване на естествена светлина в помещението, така вътре ви е светло, вие виждате през него какво се случва отвън а хората отвън виждат само рекламата върху него но не и какво има вътре в помещението.

Цената на PVC и перфо фолиото с включен печат е 49 лв./м2
ОСВЕН ШИРОФОРМАТНИЯ НИ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПЕЧАТ НА ФОЛИО ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ

Стикери от ГЛАНЦ фолио:
Стикери по поръчка изработени от самозалепващо PVC фолио с гланцово покритие придаващо яркост на цветовете. Работим с широко-форматен принтер с еко-солвентни мастила с UV устойчивост. Печатът е с резолюция 720х720dpi.

Стикери от МАТ фолио:
Стикери по поръчка изработени от самозалепващо PVC фолио с МАТОВО покритие, придаващо мекота на цветовете и изисканост на крайния продукт. Работим с широко-форматен принтер с еко-солвентни мастила с UV устойчивост. Печатът е с резолюция 720х720dpi.

Стикери от прозрачно фолио:
Стикери по поръчка изработени от самозалепващо, прозрачно PVC фолио с гланцово покритие придаващо яркост на цветовете.Работим с широко-форматен принтер с еко-солвентни мастила с UV устойчивост. Печатът е с резолюция 720х720dpi.
ИЗРАБОТКА НА ФИРМЕНИ ПЕЧАТИ

Предлагаме богат избор на автоматични и джобни печати, датници, номератори и консумативи на австрийската фирма COLOP.

Изборът на фирмен печат е едно от нещата, които всяка фирма прави, когато започва своята дейност. Притежаването на отличителен знак и поставянето му върху фирмени документи и кореспонденция с бизнес партньори показва професионализъм и сериозно отношение към бизнеса. При избора на печат, освен дизайна, важно значение има и формата, както и вида на печата. Печатите могат да се използват не само за подпечатване на документи, а и за други неща, както ще уточним по-надолу в статията.

Кръгли печати

Кръглите печати са една от класическите форми за печат, използвана от много десетилетия и до сега това е един от най-често използваните печати. Както гласи заглавието, характерна черта на този печат е, че е кръгъл. Класиката гласи, че в периферията на печата трябва да е изписани фирменото Ви наименования, а средата е мястото, на което да е разположено Вашето лого. Масово се използват за подпечатване на официални документи, като за някой специфични области дори е задължително формата на печата да е кръг. Такива печати са “Modico R45”, „Печат Nomo R30“ и други от продуктовата категория „Кръгли печати“ на Модико.

Джобни печати

Тези печати са изключително удобно, когато сме на път. Могат да се поберат в джоба ни или в чанта, като се елиминира шанса да зацапат нещо. Джобния печат може да се ползва при срещи с клиенти и бизнес партньори, когато тя се извършва в чужд офис, или при друг вид пътувания.

Такива печати са „Джобен печат S-Q32”, „Печат Color Pocket Stamp R30” от продуктовата гама на Модико. Те предлагат между 10 и 20 хиляди отпечатъка, което казано по друг начин значи, че ще може да ги ползвате много дълго време. Предлагат се в различни цветове и форми, като тук идва на ход Вашата креативност, за да направите своя фирмен печат уникален.

Правоъгълни и овални печати

Тези печати са подходящи както за офиса, така и в движение. Тези печати дават повече свобода при изработка на дизайн. Имате възможност да поставите фирменото си лого, името на фирмата, както и желано фирмено послание. Поради формата си, те са подходящи и за стандартни текстове, които често Ви се налага да изписвате – например когато изписвате името и адреса на фирмата си върху пощенски пликове. Печати от този вид са „Печат Модико М10“, „Печат Модико М6“, “Печат Модико М4“.

Датници

Този вид печати са много подходящи, ако трябва да поставят дати на различни документи всеки ден. С притежаването на такъв печат елиминирате нуждата от изписването на датата всеки път. Просто настройвате желаната дата и използвайте печата. Тези печати се предлагат в различни размери и шрифтове, така че може да проявите креативност дори при отбелязването на датата.
ВАЖНО!!! Уважаеми клиенти, доставката е за НАША сметка САМО на поръчки НАД 499 лв. и до 10 кг. Вече не предлагаме монтаж на нито един от рекламните продукти, изработваме всичко, но без монтаж!