Външната реклама е първата стъпка за създаването на разпознаваем бранд, продукт, услуга и кампания. Струва си да се инвестира в нея, защото дава възможност за мащабна видимост, мигновено привличане на вниманието, трайно налагане на пазара и сигурна възвръщаемост на средствата, вложени в нея.

Външната реклама е универсален и доказан рекламен подход с комплексно действие, но за да е наистина успешна, трябва да се спазват някои основни правила и да се обърне внимание на определени детайли. Важен е изборът на място, позициониране, типът външен рекламен материал, качественият дизайн и правилното послание.

За да сме максимално комплексни и в услуга на клиентите ни, се постарахме да станем максимално добри в изработката и изпълнението на всички продукти и услуги в областта на рекламния брандинг. От печата на най-рутинните поръчки като билбордове и плакати, до много по-специфичните „креативни брандинги“, обличане на цели сгради с рекламни изображения и изработка на стелажи от коматекс, велпапе и други материали.

КОНТАКТИ