Ние ви предлагаме качествени винили и като материал, и като печат. Също така сме сигурни, че можем да ви дадем супер цени за печат на винили, а за капак на всичко това ще ги монтираме там, където пожелаете. Транспарантът е само един от видовете реклама с печат върху винил, но заради своята популярност, често се използва като общо название на всяка винил реклама.

На първо място рекламни винили могат да се ползват като временна реклама на предстоящо събитие или промоция с фиксиран срок. Това се дължи на тяхната ниска цена и възможност лесно да се монтират навсякъде – между стълбове, между дървета, на огради, на парапети или върху стени и витрини.

Второ приложение на винилите е като дълготрайна външна реклама. Понеже са отпечатани с издръжливи на атмосферни условия фотореалистични изображения. В този случай се използва метална рамка, върху която се монтира винила.

В допълнение винилите са мобилни и могат да се ползват многократно – за търговски изложения, обучения, презентации или други периодични събития. Те са леки, могат да се навиват на руло и така да се пренасят и съхраняват за продължителен срок.

Ние изработваме рекламни транспаранти във Варна, също така и пана от винил чрез широкоформатен печат. Използваме модерен принтер за екосолвентен печат с интелигентна технология за контрол на печата и променлива големина на капката на мастилото. Това ни позволява избор както на фотореалистично качество на печат с резолюция 1440 dpi, така и на икономичен режим на печат на текст, в зависимост от съдържанието и графичният дизайн на Вашата реклама.

Освен чрез печат, предлагаме и алтернативна технология за изработка на транспарант чрез апликиране на плотерно изрязани надписи от гъвкаво PVC фолио върху винил за тенти. Такъв транспарант има трайност 6 и повече години и може да се използва като фирмена табела, където има открити площи: строителни борси, автомивки, градински центрове и т.н.

За всеки рекламен винил, който отпечатваме предлагаме и съответните довършителни операци в зависимост от мястото и начина за монаж: капси, джобове, носачи или самозалепващи монтажни ленти. Препоръчваме графичният дизайн да бъде изготвен от нашите специалисти, но работим и с готови проекти на клиенти.

КОНТАКТИ